Victor Hasselblad AB

Victor Hasselblad AB är en av mina kunder som är ett större företag med egen IT avdelning som Häggis IT kompletterar när det behövs. Som liten IT konsult är det både stimulerande och utvecklande att få förmånen att få jobba i en större miljö än vanligt.

Genom åren har jag varit inne och stöttat den lilla  IT avdelningen och sköter supporten för ca 100 användare och ett antal servrar, huvudsak Windows. Under 2014 flyttades den delen av IT som fanns i Danmark till Sverige. Under flyttfasen som varade i 3 månader tog jag på heltid hand om den lokala supporten i Sverige. Mina huvudsakliga uppdrag är annars att stötta i projekt och rycka in som semester vikarie.

Mina tidigare erfarenheter med 30 år i yrket och 15 års erfarenhet på en motsvarande tjänst med serverdrift, nätverk, klient support och IT projekt har gett mig en utmärkt grund för denna typ av uppdrag.